Programari Online
sau telefonic la
0256 219 932
sau
0728 159 470
sau
Cabinet Psihologic
0757091481

Luni-Vineri: 08:00-16:00 - fise medicale
Luni-Vineri: 07:00-21:00 - programari
Sambata-Duminica: Închis.

Conform legislatie in vigoare, accesul in Policlinica Sanatatea NU este conditionat de prezentare CERTIFICATULUI VERDE COVID.

OBLIGATORIU!! Adeverinta de boli cronice eliberata de medicul de familie necesara pentru obtinerea fisei medicale preschimbare permis si scoala de soferi.

Va mulțumim pentru înțelegere și va dorim multa sănătate!

ultimele stiri

 • Menținerea valabilității documentelor eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență detalii
 • Comunicat drpciv.ro detalii
 • ORDIN Nr. 1530/2017 din 28 decembrie 2017 pentru modificarea Normelor minime privind aptitudinile fizice şi mentale necesare pentru conducerea unui autovehicul, aprobate prin Ordinul ministrului sănătăţii nr. 1.162/2010 detalii

FIȘE MEDICALE

 • Obţinere permis
 • Preschimbare permis
 • Port armă
 • Pentru angajare
 • Siguranţa transporturilor
 • Consultații de specialitate
 • Evaluare psihologică

Policlinica Sanatatea

Evaluare psihologica

Confidentialitatea este prioritara in serviciile oferite.

Pentru detalii sau programari puteti apela la nr.de telefon 0757091481 L-S, 08-20 sau la adresa de email: claudiaflorescu3@gmail.com

Servicii oferite:

 

 1. Testare psihologica pentru angajare

Aceste tipuri de testari se adreseaza persoanelor care doresc sa se angajeze in functii de conducere, in functii cu grad ridicat de risc, cadrelor didactice, persoanelor care doresc sa urmeze diverse cursuri de specializare/formare profesionala, persoanelor care sustin examenul in vederea ocuparii functiilor publice in structurile antifrauda etc.

 

 1. Testare psihologica auto

In cabinetul nostru bateriile psihologice de teste auto cuprind probe ce se axeaza pe fiecare solicitare, atat probe ce vizeaza calitati cognitive-senzoriale (atentie, memorie, vedere spatiala), cat si teste auto care evalueaza coordonarea senzorio-motorie, coordonarea vizual-manuala, timpul de reactie, vigilenta si probe ce evalueaza nivelul de stress, rezistenta la oboseala si reactivitatea dinamica si emotionala.

In testarea auto urmarim compatibilitatea structurii psihofiziologice cu continutul obiectiv al sarcinilor sau solicitarilor din activitatea desfasurata.De asemenea, testele psihologice auto evalueaza nivelul deschiderii spre modelare si automodelare in directia valorizarii comportamentului de securitate rutiera.Testarea auto si consilierea psihologica in domeniul transporturilor urmareste prezenta la nivel de admisibilitate a capacitatilor cognitive, psihomotrice si a trasaturilor de personalitate necesare formarii si consolidarii comportamentului bazal specific activitatii de conducere auto.

Testul psihologic auto si evaluarea psihologica se finalizeaza cu emiterea unui aviz psihologic permis auto, recomandari asupra comportamentului viitor, precum si recomandari privind necesitatea efectuarii unor sedinte de consiliere psihologica.

     -Testarea psihologica a persoanelor care solicita permis de conducere auto – categoriile A, B, C, CE, D, E

    - Testarea psihologica si consilierea psihologica a conducatorului auto la solicitarea angajatorului / institutiei abilitate – sesizare, reexaminare, accident, redobandire permis suspendat/ anulat

 

 1. Evaluari psihologice pentru soferi profesionisti - Siguranta Circulatiei

Cabinetul Psihologic este agreat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii pentru examen psihologic soferi profesionisti, in conformitate cu legislatia in vigoare, certificat de agreare nr 290/19.05.2014.

Avizul psihologic tip siguranta circulatiei va reprezenta o reflectare a rezultatelor psihometrice obtinute in urma examenului psihologic, raportat la cerintele functiei examinate, precum si o concluzie a factorilor evolutivi ai parametrilor psihologici evidentiati de-alungul exercitarii activitatii profesionale.

Metodologia de testare psihologica pentru soferii profesionisti si pentru personalul din transporturi cu atributii in Siguranta Circulatiei se va adapta tipului de transport solicitat. Soferul profesionist trebuie sa dea dovada ca a atins un anumit grad de stabilitate si siguranta comportamentala in conducerea tipului de vehicul pe care trebuie sa il conduca sau il conduce deja.

Beneficiile testarii psihologice in acest domeniu sunt evidente atat pentru conducatorul auto examinat, care va cunoaste obiectiv nivelul propriilor aptitudini, cat si pentru angajator, prin asigurarea unei selectii corecte a personalului si optimizara rezultatelor. In vederea prevenirii accidentelor de munca fiecare persoana examinata, va beneficia, dupa caz, de consiliere psihologica si suport de specialitate.

Examenul psihologic pentru soferi profesionisti presupune asigurarea unui raport optim, avantajos intre calitatea serviciilor si benficiile oferite.

 

Evaluarile de Siguranta Circulatiei cuprind:

 • Aviz psihologic pentru conducatori auto profesionisti

 • Aviz psihologic pentru instructori si profesori legislatie

 • Aviz psihologic pentru persoanele cu functii de decizie – coordonatori activitate, sefi coloane, sefi autobaze, etc

 • Aviz psihologic pentru transport valori/bancar

 • Aviz psihologic pentru cei care conduc autovehicule de servici.


 

 1. Evaluare psihologica pentru permis port-arma

Conform legislatiei in vigoare (legea 333/2003, legea 295/2004 si legea 17/1996), avizarea psihologica necesara obtinerii sau prelungirii permisului port-arma este necesara atat pentru persoanele fizice cat si pentru  persoanele juridice cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice si persoanele care poseda drept de procurare, detinere sau, dupa caz, port si folosire a armelor .

Astfel, serviciile psihologice in domeniul securitatii nationale, apararii si ordinii publice includ:

 1. Testare psihologica  pentru obtinere aviz psihologic permis port-arma pentru agentii de paza si ordine

 2. Examen psihologic pentru obtinere aviz psihologic port-arma pentru tir sportiv (amatori si profesionisti), profesori de tir

 3. Evaluare psihologica pentru obtinere aviz psihologic permis port-arma pentru vanatori amatori si profesionisti (detinatorii de arme de vanatoare)

 4. Test psihologic obtinere aviz psihologic permis port-arma pentru politistii comunitari

 5. Testare psihologica obtinere aviz port arma pentru persoanele fizice detinatoare de arme pentru autoaparare

 6. Evaluare psihologica pentru aviz permis port arma pentru angajati si administrator ai firmelor care comercializeaza, transporta arme si munitii si a celor care executa servicii de montaj si intretinere a sistemelor de paza si alarmare.

Evaluarile psihologice din domeniul psihologiei securitatii nationale se desfasoara conform unei metodologii specifice, in functie de scopul evaluarii si se finalizeaza cu eliberarea avizului psihologic permis portarma.

 

 

 1. Servicii psihologice de consiliere psihologica NLP, Hipnoza Eriksoniana, Dezvoltare Personala

 2. Servicii de Biodinamica CranioSacrala Integrata

Terapia Biodinamica Cranio Sacrala Biodinamica este o terapie holistica globala, cu ajutorul ei tratandu-se toata fiinta, nu numai o boala anume. Beneficiile acestei terapii sunt maxime in:

 • Dureri de cap, de maxilare, migrene, dureri lombare, cervicale, de bazin

 • Probleme ale coloanei vertebrale, dureri articulare, dezechilibre motrice

 • Dureri de picioare, nerv sciatic

 • Tratament posttraumatic, dupa interventii chirurgicale

 • Autism

 • Dislexie, hiperactivitate

 • Probleme de concentrare, de invatare, de memorie

 • Probleme disfunctionale ale sistemului nervos

 • Depresii, probleme emotionale, eliberare de trauma

 • Probleme de metabolism

 • Oboseala, insomnie

 • In timpul sarcinii sau dupa nastere

 • Dupa radio/chimioterapie, etc

NU se aplica aceasta terapie in caz de : sangerari, traumatisme acute, anevrism cranian, fracture/fisuri ale craniului, meningita